Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino

Uporabnik

Tukaj lahko prilagodite uporabniške podatke

Login

Če ste pri nas že registrirani, vnesite prosim vaš E-Mail naslov in vaše osebno geslo. Nato kliknite LOGIN. 

Ste pozabili vaše geslo?

Še nimate dostopnih podatkov? Kliknite na registracijo

RegistracijaVrstaElementaGlaveAKS

PozabljenoGesloVrstaElementaGlaveAKS

SpremembaGeslaVrstaElementaGlaveAKS

Search

​Slowenische Suche

Izbira jezika

Izbira države

SchüCal/JANIsoft

SchüCal in JANIsoft sta kalkulacijski programski opremi za obdelavo ponudb in naročil ter za pripravo dela Schüco in Jansen oken, vrat, fasad in zimskih vrtov v treh nadgradnih stopnjah – basic, advanced ter enterprise. Ob standardnih nalogah za ponudbe, naročila, izdelavo, dobavo in izstavitve računov so med drugim opcijsko na voljo prikaz prerezov, posredovanje v CAD okolje, izračuni časov proizvodnje ter prenos podatkov na ERP-/PPS-sisteme.​

 

 

 

 
 

​Hitri pregled SchüCal in JANIsoft 

SchüCal/JANIsoft basic
Z modulom"basic" se lahko okna, vrata in fasade obdelujejo kot 2D-elementi. S-Cad ponuja opcijsko razširitev za vmesnik k CAD-področju.

SchüCal/JANIsoft advanced
2D- in 3D-modelske podloge olajšajo obdelavo bolj kompleksnih objektov. Naslednja opcija je krmiljenje CNC obdelovalnih strojev za profile. SchüCad kot opcijska razširitev omogoča proste 3D-konstrukcije.

SchüCal/JANIsoft enterprise
Dodatni moduli za izračun proizvodnih časov ali npr. vmesnik za ERP-sisteme so že vklučeni.

SchüCal in JANIsoft detajlno

Uporabniška površina
Z menijskim trakom je upravljanje standardnih elementov in posebnih konstrukcij pospešeno in poenostavljeno. Software si zapolni zadnjo uporabljeno izbiro in jo predlaga za naslednje odločitve. Cene za konkretni element, vključno z dodatki in U-vrednostmi, so permanentno prikazane.

Menedžer okovja za vrata
Ob avtomatskem izračunu okenskega okovja je s tem menedžerjem podprt tudi izračun okovij za vrata Schüco- inJansen sistemov. V odvisnosti od lastnosti vrat, kot so npr. velikost, barva in varnostni razred, so ustrezni artikli programsko predlagani.  

Statično preddimenzioniranje
S statičnim preddimenzioniranjem za profile in stekla je mogoča zanesljiva kalkulacija, saj je zagotovljena izbira pravilnih profilov in polnitev za elemente oken, vrat ali fasad.

Modul za ponudbe
SchüCal in JANIsoft ponujata individualnost pri izdelavi ponudb. Predlogi se lahko prilagodijo vašim potrebam. Skice pozicij so lahko individualno prilagojene in v prilogi posredovane kot velika skica.

Prikaz prerezov (opcija)
Prikaz prerzov omogoča takojšnjo vizualno kontrolo vnosov. Prikaz profilov, stekel, številk artiklov in mer vam podajajo pregled konstrukcije. Kot nadaljnje je mogoč izpis s pomočjo pregleda elementov.

Krmiljenje žage in strojev (opcija)
Zahtevana sistemska obdelava profilov je lahko med obdelavo elementov preizkušena in dopolnjena s 3D-modulom. Različni tipi žag in obdelovalni centri profilov se lahko krmilijo direktno iz SchüCal-a.