Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino

Uporabnik

Tukaj lahko prilagodite uporabniške podatke

Login

Če ste pri nas že registrirani, vnesite prosim vaš E-Mail naslov in vaše osebno geslo. Nato kliknite LOGIN. 

Ste pozabili vaše geslo?

Še nimate dostopnih podatkov? Kliknite na registracijo

RegistracijaVrstaElementaGlaveAKS

PozabljenoGesloVrstaElementaGlaveAKS

SpremembaGeslaVrstaElementaGlaveAKS

Search

​Slowenische Suche

Izbira jezika

Izbira države

König Holding AG

​​​​Skupina KÖNIG je mednarodni trgovski koncern za gradbene profilne sisteme in jeklene cevne profile za strojegradnjo in konstrukcije. Težišče naše poslovne aktivnosti so rastoči trgi v vzhodni in jugovzhodni Evropi. 

Naše mednarodne samostojne izpostave se nahajajo na Madžarskem, v Romuniji, Bolgarji, Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, BiH, na Češkem, Poljski, Slovaški ter Nizozemskem.

Skupina KÖNIG se nahaja v 100% zasebni lasti in je v letu 2014 prigospodarila promet koncerna v višini 300 milijonov EUR. Več kot polovico prometa smo ustvarili izven Avstrije. Naš cilj je vodilna tržma pozicija na vseh trgih, kjer smo prisotni. To dosegamo z bližino trga, partnerskim odnosom z vsemi kupci, prodajo najboljših blagovnih znamk in našimi motiviranimi strokovnimi sodelavci.

Trenutno skupina KÖNIG v Evropi zaposluje preko  900 sodelavcev. To so kvalificirani specialisti s tehnično ali ekonomsko izobrazbo, ki s ponosom sprejemajo filozofijo podjetja na pristojnih trgih. Ob strokovnih kvalifikacijah so ti zavzeti timi pripravljeni tudi na tržne in gospodarske izzive. Usmeritev v kupce in trg je centralni element permanetnega izobraževanja sodelavcev.

Izzive, s katerimi bo podjetje soočeno v prihodnosti, na osnovi svojega tehnološkega znanja in kompetentnosti naših sodelavcev  sprejemamo z veseljem in zaupanjem!

 

   Uprava König Holding AGEZ_Philip_König_H1.jpgPhilip König, MBA 

Chief Executive Officer


 
 EZ_Philip_König_H1.jpg
 
 

Ing. Christian Krenn MAS MSc

Chief Operating Officer