Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino

Uporabnik

Tukaj lahko prilagodite uporabniške podatke

Login

Če ste pri nas že registrirani, vnesite prosim vaš E-Mail naslov in vaše osebno geslo. Nato kliknite LOGIN. 

Ste pozabili vaše geslo?

Še nimate dostopnih podatkov? Kliknite na registracijo

RegistracijaVrstaElementaGlaveAKS

PozabljenoGesloVrstaElementaGlaveAKS

SpremembaGeslaVrstaElementaGlaveAKS

Search

​Slowenische Suche

Izbira jezika

Izbira države

AluKönigStahl d.o.o.

2007 AKS WrNeudorf_2.jpgAluKönigStahl je ponudnik visoko kakovostnih aluminijskih, jeklenih in PVC sistemov ter komponent za realizacijo energetsko učinkovite arhitekture v duhu časa, ki podpira realizacijo trajnostnih konceptov stavb. Zastopstvo vodilnih znamk z visoko kakovostno paleto proizvodov, ki je podvržena neprestanim optimizacijam in naprednim prilagoditvam arhitekturnim trendom ter gradbenim novim gradbenim predpisom.

Že skoraj 60 let obstaja zavezništvo z vodilnima svetovnima ponudnikoma gradbenih konstrukcij: Schüco, vodilni ponudnik aluminijskih sistemov in strokovnjak za sisteme iz umetne mase ter Jansen, specialist za sisteme iz jekla. To sodelovanje in inovativni razvoj proizvodov sta AluKönigStahl pripeljala do tehnološkega in tržnega vodstva.

Na področju gradbenih jeklenih konstrukcij, strojegradnje in naprav ter  gradnje vozil in ladij podjetje ponuja kakovostno znamko RHS - toplo in hladno valjani jekleni profili, kvadratne in okrogle cevi.

AluKönigStahl svoje partnerje podpira z obsežno paleto storitev v vseh fazah gradbenega projekta. Podjetje razpolaga s svetovalnimi ekipami, ki razvijajo nove proizvode,  ob tem pa podpirajo proces odločitev za izbiro optimalnih sistemskih komponent specifičnega gradbenega projekta.

Tesno sodelovanje na področjih tehnologije proizvodov, šolanju sodelavcev, pripravi programske opreme in proizvodnih smernic omogoča realizacijo projektnih načrtov, ki je učinkovita in kakovostno prvovrstna.

AluKönigStahl je z ustanovitvijo lastnih hčerinskih družb na vseh trgih pristojnosti trenutno vodilni specialist na tem področju - v Avstriji, Vzhodni- in Jugovzhodni Evropi.  

To omogoča intenzivno svetovanje vsem partnerjem na licu mesta in oblikovanje specifičnih rešitev, ki so tehnično napredne.